αναιμία ανεπάρκειας βιταμινών προετοιμασία για το ραντεβού σας

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε αναιμία ανεπάρκειας βιταμινών, είναι πιθανό να ξεκινήσετε βλέποντας τον οικογενειακό σας γιατρό ή έναν γενικό ιατρό. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε σε γιατρό που ειδικεύεται στη θεραπεία αιματολογικών διαταραχών (αιματολόγος).

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας και τι να περιμένετε από το γιατρό σας.

Ο χρόνος σας με τον γιατρό σας είναι περιορισμένος, οπότε η προετοιμασία μιας λίστας ερωτήσεων θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί. Για αναιμία ανεπάρκειας βιταμινών, μερικά βασικά ερωτήματα που πρέπει να ζητήσετε από το γιατρό σας

Εκτός από τις ερωτήσεις που έχετε προετοιμάσει να ζητήσετε από το γιατρό σας, μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας οποτεδήποτε δεν καταλαβαίνετε κάτι.

Τι μπορείς να κάνεις

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει μια σειρά ερωτήσεων. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, ίσως να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε πάνω από τα σημεία στα οποία θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει