χρησιμοποιώντας σπρέι σφάλματος

Τάσεις αλλεργιών

Χρησιμοποιώντας ψεκασμό σφάλματος μπορεί να σας κρατήσει ασφαλή, προστατεύοντάς σας από τα δάγκωμα σφάλματα. Αλλά οι περισσότεροι σπρέι σφάλματος δεν θα κάνουν πολύ για να σας προστατεύσουν από τα τσιμπήματα εντόμων όπως οι μέλισσες, οι σφήκες και οι αγκάθια. Τα εντομοαπωθητικά χρησιμοποιούν μια ποικιλία από συστατικά για να σας κάνουν σχεδόν αόρατο στα έντομα που αναζητούν κάποιον να δαγκώσει.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες της ετικέτας. Πέρα από αυτό, δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές

Είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις αλλεργίες το Σαββατοκύριακο, αλλά η αντιμετώπιση των αλλεργιών στην εργασία είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ρωτήστε τον καθένα που έχει ποτέ πεθάνει στη μέση μιας σημαντικής συνάντησης λόγω συμπτωμάτων αλλεργίας ή φαρμάκων. Τα συμπτώματα αλλεργίας αποτελούν τον υπ ‘αριθμόν 2 λόγο για τον οποίο οι ενήλικες χάνουν τη δουλειά τους “, λέει ο James Sublett, MD, ειδικός στο άσθμα και αλλεργιογόνο στο Λούισβιλ, Κ.Κ .. Ο μέσος εργαζόμενος με αλλεργίες χάνει περίπου μία ώρα την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αλλά αυτός ο ασθενής χρόνος είναι συχνά …

Για παιδιά

Σε σπάνιες περιπτώσεις, το σπρέι σφάλματος μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή αλλεργικές αντιδράσεις. Αν νομίζετε ότι έχετε αντίδραση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το σπρέι. Πλύνετε καλά το δέρμα σας με σαπούνι και νερό και καλέστε ένα κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων.

Αν έχετε σπρέι σκουπίσματος στα μάτια σας, ξεπλύνετε τα με νερό και καλέστε το γιατρό σας ή το κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων. Αν πάτε στο γιατρό, πάρτε μαζί σας το σπρέι σφάλματος.

ΠΗΓΕΣ

CDC: “Απωθητική χρήση εντόμων και ασφάλεια.”

Υγιεινή φροντίδα των παιδιών Αϊόβα: “Έντομο απωθητικό έντομο.”

Επιλέξτε σπρέι σφάλματος με χαμηλότερη συγκέντρωση DEET. Ένα σπρέι με 30% DEET είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα ισχυρότερα προϊόντα. Αναζητήστε ένα γραφικό που δημιουργήθηκε από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency) που δείχνει πόσο καιρό το προϊόν θα σας προστατεύσει από τσιμπούρια και τσιμπήματα κουνουπιών. Απλώστε αρκετά για να καλύψετε το εκτεθειμένο δέρμα και τα ρούχα. Μην το χρησιμοποιείτε κάτω από τα ρούχα σας. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπό σας. Ψεκάστε το στα χέρια σας και χτυπήστε το πρόσωπό σας. Μην εφαρμόζετε ψεκασμό σκουπιδιών κοντά στα μάτια ή το στόμα σας. Χρησιμοποιήστε λίγο γύρω από τα αυτιά σας. Μην χρησιμοποιείτε στο δέρμα με περικοπές, πληγές ή ερεθισμό. Χρησιμοποιήστε σπρέι σφάλματος μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην ψεκάζετε κοντά σε τρόφιμα. Μετά την επιστροφή σε εσωτερικό χώρο, πλύνετε το δέρμα που έχει υποστεί επεξεργασία με σαπούνι και νερό. Αποφύγετε τα προϊόντα που συνδυάζουν το DEET και το αντηλιακό, επειδή οι οδηγίες χρήσης των δύο προϊόντων είναι διαφορετικές.

Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα με λάδι ευκάλυπτου λεμονιού σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών. Μην αφήνετε ένα μικρό παιδί να μπει σε σπρέι σφάλματος μόνο του. Τοποθετήστε μερικά στα χέρια σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να το βάλετε στο παιδί. Μην εφαρμόζετε σπρέι σπρέι στα χέρια ενός μικρού παιδιού, επειδή μπορεί να βάζουν τα χέρια τους στο στόμα τους.

Πανεπιστήμιο του New Hampshire Επέκταση συνεργασίας: “Απωθητικά εντόμων.”

Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος των Η.Π.Α .: “Χρησιμοποιώντας Απωθητικά Εντόμων με Ασφάλεια”.

Το Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας: “Απωθητικά εντόμων”.

Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος: “Η EPA παρουσιάζει νέο γραφικό για να βοηθήσει τους καταναλωτές να κάνουν ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τα εντομοαπωθητικά.”